§ 25610 Ulovligt våben klasse 2

 

Håndvåben :

I henhold til  25610 er en dansk statsborger over 18 år, der ikke er forbudt i forbindelse med skydevåbenbesiddelse, og som er bosat eller midlertidigt i Danmark, i medfør af et motorkøretøj tilladt at transportere en pistol, forudsat at den er losset og låst i køretøjets bagagerum eller i en låst beholder. Desuden skal våbenet transporteres direkte til eller fra ethvert motorkøretøj til  ethvert lovligt formål og skal under transport være indeholdt i en låst beholder. I henhold til 16850 betyder udtrykket “locked container” en sikker container, der er helt lukket og låst af et hængelås, nøglelås, kombinationslås eller lignende låsemekanisme. Dette indbefatter bagagerummet på et motorkøretøj, men indeholder ikke værktøjet eller handskerummet.

SHOTGUNS OG RIFLE :

(Shotguns og rifler) er også omfattet af bestemmelserne i 25400 og skal derfor også transporteres i en låst beholder. Men som med ethvert skydevåben, skal ikke- konfronterbare skydevåben aflades, mens de transporteres.

Registreret ASSAULT VÅBEN :

I sektion 30945, underafdeling (g) bestemmer, at registrerede assault våben må kun transporteres mellem bestemte steder og skal læses og opbevares i en låst beholder, når de transporteres. I henhold til 16850 betyder udtrykket “locked container” en sikker container, der er helt lukket og låst af et hængelås, nøglelås, kombinationslås eller lignende låsemekanisme. Dette indbefatter bagagerummet på et motorkøretøj, men indeholder ikke værktøjet eller handskerummet.

Eksplosiver :

I 30956, underafdeling (g) bestemmer, at det forbudt at transpotere eller være i besiddelse af eksplosiver, hvis det ikke foregår efter ordnede forhold, hvis man ikke har nogen form for tilladelse eller har erhvervet et ligalt bevis på evt. uddannelse, kan det blive betragtet som terror.

Eksplosiver er følgene:

Motor cocktails
Granater
Og andre eksplosiver

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s