§ 11530 – 11538 Narkotikahandel

 

(a) Det er ulovligt for enhver person at være på ethvert offentligt sted på en måde og under omstændigheder, der viser formålet og med den hensigt at begå en lovovertrædelse, der er angivet i kapitel 6 (begynder med § 11350) og kapitel 6.5 (begynder med afsnit 11400 ).

b) Blandt omstændigheder, der kan overvejes ved afgørelsen af, om en person har den fornødne hensigt at udøve narkotikarelateret aktivitet, er personen:

(1) Fungerer som en “look-out”

(2) Overfører små genstande eller pakker til valuta på en speciel måde.

(3) Forsøger at skjule sig selv eller ethvert formål, der med rimelighed kunne være involveret i en ulovlig narkotikarelateret aktivitet.

(4) Bruger signaler eller sprog, der tyder på at indkalde køberne af ulovlige stoffer.

(5) gentager, stopper, forsøger at stoppe eller deltager i samtaler med forbipasserende, uanset om det er til fods eller i et motorkøretøj, hvilket tyder på at indkalde købere af ulovlige stoffer.

(6) Giver gentagne gange til eller modtager fra forbipasserende, enten til fods eller i et motorkøretøj, penge eller små genstande.

(7) Er under påvirkning af et euforiserende stof eller besidder narkotiske eller lægemiddeltilbehør. I dette stykke forstås ved “narkotika- eller narkotikaudstyr” enhver anordning, konstruktion eller instrument, der er konstrueret eller markedsført til brug for rygning, indsprøjtning, indtagelse eller forbrug af cannabis, hash, PCP eller noget euforiserende stof, herunder.

(8) Er blevet dømt i en ret inden for denne stat inden for fem år forud for arrestationen i dette kapitel af enhver overtrædelse, der indebærer brug, besiddelse eller salg af et af de stoffer, der henvises til i kapitel 6 (begynder med § 11350 ) eller kapitel 6.5 (begynder med afsnit 11400) eller er blevet dømt for enhver overtrædelse af disse bestemmelser eller i det væsentlige lignende love i enhver politisk underopdeling af denne stat eller enhver anden stat.

(9) Er i øjeblikket underlagt nogen ordre, der forbyder hans eller hendes tilstedeværelse i et geografisk område med højt narkotikaaktivitet.

(10) Har inden for seks måneder før datoen for anholdelsen i henhold til dette afsnit skiftet adfærd, der er beskrevet i denne underafdeling, med undtagelse af stk. 8, eller i anden adfærd, der tyder på ulovlig narkotikarelateret aktivitet.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s