§ 2113 Bank røveri

1) Den, der tager og transporterer væk med vilje til at stjæle, skaffer sig adgang til enhver ejendom, penge eller andre værdier, der overstiger kr. 1.000, der tilhører eller er i pleje, forvaring, kontrol, ledelse eller besiddelse af en bank, en kreditforening eller enhver besparelser og låneforening, bøder i henhold til denne titel eller fængslet ikke mere end 10 år eller begge dele.

2) Den, der modtager, besidder, skjuler, opbevarer, byder, sælger eller afhenter værdi fra enhver ejendom, penge eller andre værdier, der er taget eller stjålet fra en bank, en kreditforening eller en opsparing og låneforening i strid med stk. b), idet det vides at være den ejendom, der er blevet stjålet fra, skal straffes i henhold til litra 1)

3) Den, der begår eller forpligter sig til enhver form for lovovertrædelse, der er defineret i litra 1) og 2) i dette afsnit, angriber enhver person eller i fare for en persons liv ved brug af et farligt våben eller en enhed, bøder i henhold til denne titel eller fængslet ikke mere end 25 år eller begge dele.

3) Den, der i forbindelse med begåelse af en lovovertrædelse, der er defineret i dette afsnit, eller ved at undgå eller forsøge at undgå frygt for at begå en sådan lovovertrædelse eller at befri sig selv eller forsøge at frigøre sig fra anholdelse eller indespærring for en sådan lovovertrædelse, dræber enhver person, eller tvinger nogen til at ledsage ham uden samtykke fra en sådan person, skal fængsles mindst ti år, eller hvis døds resultat skal straffes ved død eller fængsling af livet.

4) Som anvendt i dette afsnit betyder udtrykket “bank” enhver medlemsbank i Federal Reserve System og enhver bank, bankforening, turistvirksomhed, sparekasse, anden bankbankinstitut, der er organiseret eller opererer i henhold til De Forenede Staters lovgivning, herunder en filial eller agentur for en udenlandsk bank (som sådanne vilkår er defineret i afsnit 1, litra b), i afsnit 1, litra b), i den internationale banklov fra 1978) og enhver institution, hvis indlån er forsikret af det føderale indskud Forsikringsselskab.

5) Som anvendt i dette afsnit betyder udtrykket “kreditforening” en Federal kreditforening og enhver statscharteret kreditforening, hvis regnskab er forsikret af National Credit Union Administration Board og enhver “Federal Credit Union” som defineret i § 2 i lov om forbrugerkredit. Udtrykket “statsadministreret kreditforening” omfatter en kreditforening, der er chartret i henhold til lovgivningen i en stat i De Forenede Stater, District of Columbia eller ethvert Commonwealth, territorium eller besiddelse af De Forenede Stater.

6) Som anvendt i dette afsnit betyder udtrykket “opsparing og låneforening” en føderational opsparingsforening eller statsopsparingsforening (som defineret i § 3, litra b), i forbundsforsikringsloven (12 USC 1813 (b))) har konti forsikret af Federal Deposit Insurance Corporation.

7) et selskab, der er beskrevet i § 3, litra b), nr. 1, litra c), i forbundsforsikringsloven (12 U.S.C 1813 (b) (1) (C)), der fungerer i henhold til de amerikanske lovgivninger.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s